nallwe

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد کنسرو خیارشور

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 20 صفحه


قسمتی از متن .doc :

کنسرو خیارشور:

خیار از خانواده کدوئیان و خیارشور در واقع یکی از فرآورده های تخمیری است که تهیه آن شامل دو مرحله شور کردن و تخمیر است. مرحله اول اضافه کردن نمک برای متوقف کردن تعداد زیادی از میکروبهای ناخواسته و همچنین دادن طعم مطلوب به محصول است و مرحله دوم تخمیر اسیدلاکتیک می باشد که توسط گروههایی از باکتریهای اسیداستیک که به طور طبیعی در خیار وجود دارند و یا همراه مقدار کمی سرکه طبیعی به آن اضافه می گردند و یا به صورت سوسپانسیون سوش های خالص میکروبی وارد عمل می گردند انجام می پذیرد.

مواد اولیه برای تولید خیار شور

خیار: گونه هایی که دارای رنگ سبز روشن و براق بوده و اندازه آنها از حد معینی تجاوز ننموده، سفت و سالم و یکدست و یکنواخت باشند برای این منظور مناسب می باشند، یکدست بودن محصول بویژه از نظر اندازه، وزن و شکل دارای اهمیت است و بنابراین، استانداردهای برای آن تعیین گردیده برای نمونه اگر در ظروف 45 گالنی که برای تولید خیار در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد حدود 800 دانه خیار جا بگیرد خیار درشت، اگر 1200 عدد جا بگیرد خیار متوسط و اگر 3000 دانه جا بگیرد اندازه خیار کوچک است.

یکنواختی اندازه دانه های خیار از نظر میزان نفوذ کلرور سدیم و نشت مواد داخلی آن همچنین از نظر ایجاد حفره های داخلی دارای اهمیت است، چنانچه خیار زیاد از حد رسیده باشد مقدار قند آن کاهش می یابد، کلروفیل تغییر می کند و از این نظر هر چند اندازه آن مناسب باشد قابل استفاده برای تولید کنسرو و خیارشور نیست.

در کشور ما برای تولید خیار شور از گونه های زیر می توان استفاده کرد:

خیار چنبر، به طول حدود 50 سانتی و متر و عرض 4-6 به رنگ سبز روشن یا سفید مایل به سبز که دارای شیارهای طولانی روی سطح بوده برای تولید خیارشور کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

گونه آلفا به طول 15-20 به رنگ سبز روشن – ترد و مطبوع و یکنواخت و پر محصول و مناسب برای خیارشور

گونه زرانی اصفهانی، گونه ای است زودرس، ترد، پرمحصول – خوش طعم، با اندازه مناسب به طول 12-8 به رنگ سبز روشن و مناسب برای تولید خیارشور

ورامینی یا دولایی- گونه ای زودرس، طول 10-12 و عرض 4 و مناسب برای تولید خیارشور

گونه باسمنج- گونه ای است زودرس به طول 16-12 و عرض 5-4 به رنگ سبز تیره که برای تولید خیارشور به روش سنتی مناسب است.

گونه طارم یا شمیرانی به رنگ سبز تیره، به طول حدود 15 و عرض حدود 5 .

گونه خیار شامی که ویژگی های آن کم و بیش مانند آلفا است و کمی تیره تر است.

سرکه: سرکه به مقدار خیلی کم برای اسید کردن محیط به نفع باکتری های اسیداستیک و گاهی برای جبران کمبود قند و گاهی هم برای تلقیح باکتری های اسیداستیک فعال اضافه می شود. برای اضافه کردن سرکه باید اطلاعات لازم درباره ترکیبات شیمیایی ماده اولیه و بویژه مقدار قند آن را در نظر داشت زیرا چنانچه سرکه زیادتر از حد لازم اضافه شود اسیدتیه از میزان استاندارد تجاوز خواهد نمود و کیفیت تغییر می کند.

کلرو سدیم: یکی از مهمترین مواد اولیه خیارشور سازی است. از صنایع مختلف در دسترس می باشد که اغلب همراه با ناخالصی های مختلف می باشد. برای نمونه اغلب همراه مواد معلق نظیر باکتریها، پروتوزواها، مواد آلی معلق، مواد محلول مانند سولفات و کلرور کلسیم و منیزیوم، سولفات سدیم و مواد نامحلول مانند نمکهای کلسیم، منیزیم و آهن می باشد.

ناخالصی های نمک در میزان نفوذ آن تاثیر منفی دارد. همچنین بعضی از یون های فلزی موجود در آن بر روی رنگ، مزه و حالت فیزیکی محصول اثرات نامطلوبی به جا می گذارد.

برای تولید خیارشور و به طور کلی در بیشتر موارد استفاده از نمک در صنایع غذایی، نمک معدن مناسب تر است. زیرا از لحاظ شیمیایی دارای درجه خلوص بیشتر و حدود 97% بوده و از نظر میکروبی عاری از باکتری های هالوفیل است. باکتری های هالوفیل مانند pseudomonas salinaria و sareina littoralis دارای آنزیم های پروتئولیتیک قوی بوده و پروتئین را تجزیه می نماید.

به علاوه این باکتری ها در برابر بیشتر مواد سترون کننده مقاوم هستند و بنابراین، در صورت بروز آلودگی مبارزه با آنها مشکل است، محلول یک در هزار هیپوکلریت بر روی آنها موثر است به علاوه آب شیرین هم پس از مدتی تماس آنها را نابود می کند.

آب: آب مورد استفاده برای خیارشور سازی باید غیر قلیایی و عاری از سختی زیاد









سایر محصولات :
تحقیق در مورد کنسرو خیارشور

تحقیق در مورد کنسرو خیارشور ...

تحقیق در مورد کمردرد دوران بارداری

تحقیق در مورد کمردرد...

مقاله. تاریخ مشهد

مقاله. تاریخ مشهد...

پاورپوینت در مورد آزمایش میدانی و طرح های درون آزمودنیها

پاورپوینت در مورد ...

تحقیق در مورد کلیسای فلورنس گنبدی است که در سال

تحقیق در مورد کلیسای فلورنس...

تحقیق در مورد کلیات نقشه برداری

تحقیق در مورد کلیات نقشه برداری...

تحقیق در مورد کلمه شیْطان از ماده

تحقیق در مورد کلمه شیْطان...

تحقیق در مورد کلروز زردی در افراهای رشد کرده در مزرعه 10 ص

تحقیق در مورد کلروز زردی در افراهای...

تحقیق در مورد کشتی های حمل کانتینر و کشتی های رورو

تحقیق در مورد...

مقاله. تاریخ فلسفه ی یونان

مقاله. تاریخ فلسفه ی...

مقاله. تاریخ شاهان ایران از مادها تا عصر پهلوی

مقاله. تاریخ شاهان ایران...

تحقیق در مورد کشتی حرفه ای 23 ص

تحقیق در مورد کشتی حرفه ای 23...

تحقیق در مورد کشت پنبه

تحقیق در مورد کشت پنبه...

تحقیق در مورد کانون های نزاع حقوق بشر و اسلام 11

تحقیق در مورد کانون...

مقاله. تاثیر ورزش در سلامت روان

مقاله. تاثیر ورزش در سلامت روان...

تحقیق در مورد کارتهای هوشمند 16 ص

تحقیق در مورد کارتهای هوشمند 16 ص...

تحقیق در مورد کاربرد های لیزر 21 ص

تحقیق در مورد...

مقاله. تاثیر هارمونیک بر خازن

مقاله. تاثیر هارمونیک بر خازن...

تحقیق در مورد کاربرد ریاضی و فیزیک در ورزش 12 ص

تحقیق در مورد کاربرد ریاضی و فیزیک...

مقاله. اعتیاد چیست

مقاله. اعتیاد چیست...

تحقیق در مورد کاربران ابنترنتی

تحقیق در مورد کاربران ابنترنتی...

تحقیق در مورد کاربرد ریاضی در معماری 15 ص

تحقیق در مورد کاربرد ریاضی در...

تحقیق در مورد کار وکارگر

تحقیق در مورد کار وکارگر...

مقاله. پیدایش و تحول زبان

مقاله. پیدایش و تحول...

مقاله. پول چیست

مقاله. پول چیست...

تحقیق در مورد کابل و شبکه 28 ص

تحقیق در مورد کابل و شبکه...

تحقیق در مورد کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22ص

تحقیق در مورد کاتالیزگرها و...

مقاله. پی و انواع آن پی سازی

مقاله. پی و انواع آن...

تحقیق در مورد وصایا امام 62 ص

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد یخ زدگی و محافظت درختان مرکبات در مقابل آن 12 ص

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد ورود خودرو به‌ ایران‌ 106 ص

تحقیق در مورد ورود خودرو به‌ ایران‌...

تحقیق در مورد وسایل آزمایشگاه شیمی

تحقیق در مورد وسایل آزمایشگاه شیمی...

تحقیق در مورد ورزشهای مناسب برای صافی کف پا و کمر درد 55 ص

تحقیق در مورد ورزشهای ...

تحقیق در مورد ورزش

تحقیق در مورد ورزش...

تحقیق در مورد ورزش گلف از کجا آمده است 20 ص

تحقیق در مورد ورزش...

تحقیق در مورد ورزش شطرنج و نتایج آن در تمرکز حواس 5 گانه 28 ص

تحقیق در مورد ورزش شطرنج و نتایج...

تحقیق در مورد ورزش زنان

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد ورزش درست

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد هیدرات گازی

تحقیق در مورد هیدرات گازی...

تحقیق در مورد هیدروژن 14 ص

تحقیق در مورد هیدروژن 14 ص...

مقاله. شگفتی های قرآن

مقاله. شگفتی های قرآن...

مقاله. شورای نگهبان؛ وظایف، چالش ها و راهبردها

مقاله. شورای نگهبان؛ وظایف، چالش ها و...

تحقیق در مورد هنر یونان

تحقیق در مورد هنر یونان...

مقاله. شهریار

مقاله. شهریار...

مقاله. شهر الکترونیک

مقاله. شهر الکترونیک...

تحقیق در مورد هنر غرفه آرایی 86 ص

تحقیق در مورد هنر...

مقاله. شهادت امام محمد تقی علیه السلام

مقاله. شهادت امام...

مقاله. شنوایی کودک

مقاله. شنوایی کودک...

تحقیق در مورد همبستگی بین اختلافات خانوادگی و افت تحصیلی 30 ص

تحقیق در مورد همبستگی بین...

مقاله. شناسنامه امام محمد تقی سلام الله علیه

مقاله. شناسنامه امام محمد تقی...

پاورپوینت در مورد تغذیه سالم
پاورپوینت در مورد آموزش کارآفرینی
پاورپوینت در مورد تاریخچه روانشناسی
تحقیق در مورد زمین شناسی
پاورپوینت در مورد ریاضی سوم دبستان(پاسخ به فعالیت سرگرمی و معمّا صفحه 60 کتاب درسی )
پاورپوینت در مورد سرطان پروستات
پاورپوینت در مورد مدیریت منابع انسانی در ورزش و تفریحات سالم(ارزش ها)
آموزش حقوق شهروندی
آشنایی با قوانین مالی و محاسباتی
پاورپوینت در مورد مخلوط
پاورپوینت در مورد مدیریت زخم های فشاری
تحقیق در مورد وضع فرهنگی و سیاسی عصر ائمه 10 ص
آدیپوکین ها
آزمایشگاه شیمی معدنی(1)
آشنائی با تحول در نظام اداری
تحقیق در مورد گوگرد Smffmr
اهمیت توجه به زنان وابسته به مواد هنگام زایمان
آب سبز آب آبی
پاورپوینت در مورد اعداد مقدس
تحقیق در مورد کبد
پاورپوینت در مورد نور پردازی در ماکروگرافی
پاورپوینت در مورد کار گروهی
انسان
اهداف، سؤال، فرضیه
پاورپوینت در مورد کانابیس
پاورپوینت در مورد زندگینامه ی خوارزمی(ریاضی و نجوم)
پاورپوینت در مورد طب اسلامی و طب مسلمانی
تحقیق در مورد انگور 17 ص
اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده
آلاینده های موادغذائی
پاورپوینت در مورد کلیات فارماکولوژی
پاورپوینت در مورد فصد
پاورپوینت در مورد خرس و خرس قطبی(تحقیق دانش آموزی)
پاورپوینت در مورد تغذیه سالم
تحقیق در مورد زندگانی امام رضا
تحقیق در مورد سرکه 17ص
پاورپوینت در مورد آموزش کارآفرینی
پاورپوینت در مورد حسابداری مالیاتی
تحقیق در مورد تولید پرتو x 33 ص
پاورپوینت در مورد کمر درد های ناشی از کار
تحقیق در مورد گندم 15 ص
تحقیق در مورد تربیت 14 ص
پاورپوینت در مورد تغذیه وریدی در نوزادان
پاورپوینت در مورد APA
تحقیق در مورد آبزی پروری سردابی
پاورپوینت در مورد تعمیرات سخت افزار موبایل
پاورپوینت در مورد کارگاه آموزشی آشنایی با نظام آموزش کارکنان ودستورالعمل های آن
پاورپوینت در مورد تاریخچه روانشناسی
پاورپوینت در مورد 94 193 karga niyazsanji 2
پاورپوینت در مورد تغذیه وریدی در نوزادان
پاورپوینت در مورد توپولوژی شبکه
پاورپوینت در مورد حسابداری مالیاتی
پاورپوینت در مورد تعالی سازمانی با تمرکز برمدیریت منابع انسانی
پاورپوینت در مورد توسعه اقتصاد ورزش با تاکید بر حضور بخش خصوصی
پاورپوینت در مورد 94 193 karga niyazsanji 2
پاورپوینت در مورد تعریف فرآیند
پاورپوینت در مورد تدوین پایان نامه
پاورپوینت در مورد 1 tojihi
پاورپوینت در مورد ارزیابی عملکرد سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با نگاهی به (فرهنگسرا ها)
پاورپوینت در مورد تغذیه سالم
پاورپوینت در مورد تعریف فرآیند
پاورپوینت در مورد تاریخچه خدمات بیمارستانی
پاورپوینت در مورد تعالی سازمانی با تمرکز برمدیریت منابع انسانی
پاورپوینت در مورد برنامه های کنترل وپیشگیری از بیماری بروسلوز طی 10 سال گذشته در استان یزد

کلمات کلیدی :برای ولید خیارشور برای ولید خیار مناسب برای ولید مورد اسفاده قرار مورد کنسرو خیارشور برای ولید رنگ سبز باکری های سبز روشن مورد اسفاده کنسرو خیارشور مناسب برای خیارشور اندازه دارای اسفاده باکری محصول کنسرو
  • ۹۶/۰۹/۰۶
  • مدیر وبلاگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی